Wat voor leuke activiteiten kun je doen op Mallorca?

Bezoek de prachtige kathedraal La Seu: De kathedraal van Palma, ook bekend als La Seu, is een iconisch gotisch bouwwerk dat uitkijkt over de baai van Palma. Met zijn indrukwekkende gevel, prachtige glas-in-loodramen en een door Antoni Gaudí ontworpen interieur, is deze kathedraal een van de meest bezochte bezienswaardigheden van Mallorca.

La Seu

Wandel door Alcúdia: Alcúdia is een charmante historische stad in het noorden van Mallorca, omgeven door middeleeuwse muren. Een wandeling door de smalle straatjes onthult goed bewaarde historische gebouwen, gezellige pleinen, en een levendige markt die lokale producten en ambachten verkoopt.

Alcúdia

Bezoek één van de mooiste stranden van Mallorca, Es Trenc: Es Trenc staat bekend om zijn lange strook ongerept wit zand en helder turquoise water. Dit afgelegen strand is ideaal voor zwemmen, zonnebaden en genieten van de natuurlijke schoonheid van Mallorca, ver weg van de drukke toeristische plekken.

playa es trenc, mallorca, balearic islands

De drakengrotten: De Cuevas del Drach, of Drakengrotten, zijn een netwerk van ondergrondse grotten aan de oostkust van Mallorca. Bezoekers kunnen door de grotten wandelen, genieten van het indrukwekkende stalactieten en stalagmieten landschap en een klassiek concert bijwonen op het ondergrondse meer, Lago Martel.

Cuevas del Drach

Met de auto door de Serra de Tramuntana: De Serra de Tramuntana is een bergketen langs de noordwestkust van Mallorca, die bekend staat om zijn adembenemende landschappen, kronkelende wegen en pittoreske dorpjes. Een rit door deze regio biedt spectaculaire uitzichten op zowel de bergen als de zee, en is een must-do voor natuurliefhebbers en fotografie-enthousiastelingen.

Serra de Tramuntana